Dolar : Alış : 46.0144 / Satış : 46.0973
Euro : Alış : 53.0044 / Satış : 53.0999
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

FIRAT EDAŞ’TAN MALATYA’YA BÜYÜK YATIRIM

28 Aralık 2022
Ana Sayfa » GÜNDEM » FIRAT EDAŞ’TAN MALATYA’YA BÜYÜK YATIRIM
FIRAT EDAŞ’TAN MALATYA’YA BÜYÜK YATIRIM

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya ve ilçelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti vermek amacıyla yaklaşık 25 milyon TL yatırım gerçekleştirdi.

Malatya ve çevre ilçelerine yaklaşık 25 milyon TL yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ 2022 yılı yatırım programı kapsamında Malatya şehir merkezinde yaklaşık 200.000 adet aboneye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak amacı ile Malorsa trafo merkezinden İl Merkezine alternatif yeni üç fider tesis etti. Bu çalışma ile abonelerin arıza kaynaklı kesinti sürelerinin en aza indirilmesi amaçlandığı belirtilirken, toplam tutarı yaklaşık 10 milyon TL olan projede 42.789 metre orta gerilim kablo, 1 yeni dağıtım merkezi tesisi ve 4,5 km kanal çalışması yapıldığı açıklandı.

Yatırım programı dahilinde çalışmaların artarak devam edeceğini hatırlatan Fırat EDAŞ, sorumluluk alanı içinde abonelerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

 

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika