SULTANSUYU TARIM İŞLETMESİ’NDE YANGIN
Malatya’da meşhur Arap yarış taylarının yetiştirildiği Sultansuyu Tarım İşletmesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti.
Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde saman balyalarının bulunduğu alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı gece saat 02.00 Sularında yangın çıkarak, alevler yükselmeye başladı. Tarım İşletmesindeki görevlilerin durumu fark etmesi üzerine ilk müdahale yapılarak, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden çok sayıda araç ve personel Sultansuyu’na yönlendirildi. İtfaiye ekipleri açık alandaki saman balyası depolarında çıkan alevleri kontrol altına alarak, uzun süre söndürme çalışması yaptı. Yangının çevreye yayılmaması için itfaiye ekipleri büyük mücadele verdi.
Yangının çıktığı alanın Arap yarış taylarının bulunduğu noktaya uzakta olduğu ve yangının sadece saman balyalarının bulunduğu alana zarar verdiği öğrenildi. Maddi zararla sonuçlanan yangının çıkış sebebi adli ve idare olarak soruşturulmaya başlandığı öğrenildi. İHA
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







