TEKNİK DİREKTÖR BUZ: İNANCINI KAYBETMİŞ BİR TAKIM OLARAK KARŞILAŞTIK AMA KAZANDIK
PTT 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan ve maçı 2-1 kazanan Yeni Malatyaspor’da sevinç var. Ancak Gonzolo Godoy karşılaşmanın 32. dakikasında umuzunun çıkması sonucu sakatlanması takımda endişe yarattı.
Takımın başına geçtikten sonra ilk maçına çıkan Teknik Direktör İrfan Buz karşılaşmadan memnun olduğunu belirterek inancın yitirilmeden galibiyetle tanışmanın anlamlı olduğunu söyledi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz şöyle dedi:
“4 tane mağlubiyet, tamamen dip yatmış bir takım… İnancını kaybetmiş bir takım olarak karşılaştık. Tabi öncesinde motivasyon açısından kafalardaki bazı şeyleri temizlememiz gerekiyordu. İnanç çok önemlidir ve bunu yaptığımızı düşünüyorum. 5 puandaydık. Giresun’dan zor bir durumda 3 puan aldık. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Yeni Malatyaspor taraftarlarına armağan olsun. İnşallah devamı da gelir.”
Maçın ardından konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz ise, hakemlere sert açıklamalarda bulundu. Yılmaz, içerideki maçlarda genellikle gol yiyerek başladıklarını ifade ederek, “Hiç pozisyon yok derken rakip takım çok güzel bir şutla gol attı. Onları da tebrik etmek lazım ama bu golle futbolcularımızın morali bozuldu. Daha sonra oyuna dengeyi getirdik. İkinci yarıya çok iyi başladık. Abdulaziz’in pozisyonu belki de gol olsaydı beraberliğe gelecektik daha sonra çok iyi bir maç izleyebilecektik. Belki çok iyi oynayamadık ama futbolcular iyi mücadele etti. Hakemlere de bir şeyler söylemek lazım. Giresun’da o kadar çok rahat maç yönetiyorlar, rakip takım lehine o kadar kararlar veriyorlar. Bizim oyuncularımıza yapılan faulleri görmezden geliyorlar. Seyircilerimizden en ufak kötü bir tezahürat ve yabancı madde atımı yok. Giresun da çok rahat maç yönetilecek bir yer. Artık bu rahatlıktan dolayı mı hep bizim aleyhimize yapılıyor? Maçı yönetmiyorlar adeta idare ediyorlar” dedi.
GİRESUNSPOR’DA AYRILIK
Bu arada Giresunspor Kulübü, Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yollarını ayırdığını açıkladı.
PTT 1.Ligin 8. Haftasında Giresunspor kendi evinde Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından kulüp tesislerinde olağan üstü toplanan Giresunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yolları ayırma kararı aldı.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yaptığı kısa açıklamada; ”Sefer Yılmaz kişiliği ile çok farklı bir hoca ama bazen kan uyuşmazlığı oluyor kendisine bugüne kadar Giresunspor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah birkaç gün içinde yeni teknik hocamızı buluruz” dedi.
Giresunspor’a 1 Temmuz 2015 itibari ile göreve başlayan Sefer Yılmaz, takımın başında çıktığı 8 lig maçının 2’sini galip, 3’ünü berabere 3’ünüde mağlubiyetle bitirdi. Yılmaz, takımın başında çıktığı 1 Ziraat Türkiye Kupası maçından ise galibiyetle ayrıldı. Toplamda 8 haftada 9 puan toplayan Sefer Yılmaz’lı Giresunspor ligin 12. sırasında bulunuyor. İHA
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







