YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN GRUBU VE AÇIK HAVA SPOR ALETLERİNİ HİZMETE SUNUYOR
Yeşilyurt Belediyesi iki ay içerisinde mevcut parklara ve bahçesi uygun olan okullara 78 adet çocuk oyun grubu ve 40 adet açık hava spor aletleri yerleştirecek.
Yeşilyurt Belediyesi vatandaşların dinlenebilecekleri, spor yapabilecekleri ve eğlenebilecekleri ortamlara büyük önem veriyor. Bu kapsamda mevcut parklara ve okul bahçelerine iki ay içerisinde 78 adet çocuk oyun grubu yerleştirmeyi hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi ayrıca parklara da 40 adet açık hava spor aletleri yerleştirecek.
POLAT “VATANDAŞIMIZA HİZMET ETME SEVDASIYLA HAREKET EDİYORUZ”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ” Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha temiz, daha huzurlu ortamlarda hem dinlenmeleri hem de vakit geçirmeleri için Yeşilyurt Belediyesi olarak 78 adet çocuk oyun gurubunu yerleştirmeye başladık. Şuan da 20 adet çocuk oyun gurubumuzun montajlarını yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bu iki ay içerisinde kalan çocuk oyun guruplarımızı da yerleştireceğiz. Vatandaşlarımıza her zaman hizmet etme sevdasıyla hareket ederek 40 adet açık hava spor aletlerimizi de çeşitli parklarımıza yerleştirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız “dedi.
Yeşilyurt Belediyesi montajını yaptığı ve çocukların hizmetine sunduğu oyun gruplarını ilk olarak Dilek, Topsöğüt, Duruldu, Tohma, Görgü, Kaynarca, Yeşilkaynak ve Sütlüce gibi kırsal mahallelere kurdu. HABER MERKEZİ
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







