Dolar : Alış : 44.8541 / Satış : 44.9349
Euro : Alış : 52.4524 / Satış : 52.5469
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

BAŞKAN ÇAKIR’DAN ŞAMPİYONLUK ONURUNA YEMEK

19 Mayıs 2015
Ana Sayfa » GÜNDEM » BAŞKAN ÇAKIR’DAN ŞAMPİYONLUK ONURUNA YEMEK
BAŞKAN ÇAKIR’DAN ŞAMPİYONLUK ONURUNA YEMEK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonu şampiyon tamamlayarak, PTT 1. Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’da futbolcular ve teknik heyet kupa töreni için Malatya’da toplandı.
Şampiyon olan takımın teknik heyeti ve yönetimi Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği yemekte bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın organize ettiği yemeğe Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da katıldı.
Burada bir konuşma yapan Çalık, teknik heyet, yönetim ve futbolculara teşekkür ederek, bundan sonra da Yeni Malatyaspor’un hedefinin büyük olması gerektiğinin altını çizdi.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise, Malatya’nın bir bütün olarak şampiyonluğu elde ettiğini belirterek, oluşan güzel tablodan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Şampiyonluğun tarifi mümkün olmayan bir başarı fotoğrafı olduğunu kaydeden Gevrek, “Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten Malatya her şeyin en iyisini hak ediyor. Malatya’nın büyüklüğüne yakışır bir takımı var artık. İnşallah bu başarı katlanarak devam edecek” dedi. İHA

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika