“Vergi vermenin kutsiyetini çok iyi biliyoruz”
Malatya’da, kurumlar vergisi rekortmenleri arasında ilk sırada yer alan ve Gözde Sağlık Grubu olarak bilinen Ultra Emar Sağlık Merkezi’in Malatya’da 2013 yılına ilişkin vergilendirme döneminin vergi rekortmeni olması nedeniyle bir basın toplantısı düzenlendi.
Konuyla ilgili hastanede düzenlenen basın toplantısında konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, “2013 yılı Kurumlar Vergisi’nde Ultra Emar Sağlık Merkezi yani Gözde Sağlık Grubu birinci, Güven Sağlık Hizmetleri yani Gözde Kışla Hastanesi ise üçüncü oldu. Yıllardır bu manzara değişmiyor. Son 10 yılda Kurumlar Vergi rekortmenleri listesinde sürekli yer aldık. Son birkaç yıldır ise birinci sıradayız. Bu, kurumumuzun vergi vermenin kutsiyetini ve manasını anlamış olduğunu gösteriyor” dedi.
Karaman, grup olarak yatırımlarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Grup olarak kısa ve orta vadede bitirmeyi planladığımız 4-5 projemiz var. Bu projeler, bir şirket için bir ömre sığacak projeler ama hakikaten emin adımlarla ve hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Karakavak mevkiinde bulunan eski Alman Hastanesi’nin binasını devraldık. Oraya akademi hastanemizi taşıyacağız. Bölgenin en donanımlı, en güzel hastanelerinden birisini açacağız.” İHA
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2023 YILI YATIRIM PROGRAMI DEĞERLENDİRİLDİ
MALATYA’DAN 48 MİLYON DOLAR İHRACAT
KESKİN: “ZİNCİR MARKETLER ARTIK MİLLİ GÜVENLİK SORUNU OLMUŞTUR”
MALATYA TSO’NUN YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
5. GELENEKSEL İSTANBUL’DA MALATYA TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI







