Dolar : Alış : 45.6312 / Satış : 45.7134
Euro : Alış : 53.1224 / Satış : 53.2181
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

RAVCI: SÜREÇ NORMAL ŞEKİLDE İŞLİYOR

02 Temmuz 2014
Ana Sayfa » SPOR » RAVCI: SÜREÇ NORMAL ŞEKİLDE İŞLİYOR
RAVCI: SÜREÇ NORMAL ŞEKİLDE İŞLİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, transferle ilgili sürecin devam ettiğini belirterek, yönetimin teknik direktör sorununu kısa süre içerisinde çözeceğini söyledi.
Ravcı, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürdüklerini kaydederek, “Genç forvet oyuncusu Eren Görür ile İstanbul’da bir görüşme yaptık. Olumlu geçen görüşme sonrasında Eren Görür ile ön protokol imzaladık” dedi.
İç transferde görüşmelerin devam ettiğini belirten Ravcı, “Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Serkan Göksu ile bir görüşme yaptık. Serkan ile Altınordu’nun da ilgilendiğini duyduk. Kendisiyle bir görüşme daha yapacağız. Forvet oyuncusu Muharrem Ozan Cengiz’le de yarın bir görüşme yapacağız” diye konuştu.
Ravcı, sözleşmeleri devam eden Coşkun Yılmaz, Koray Şanlı, Necdet Kaba ve Hüseyin Kar ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını da sözlerine ekledi.

“HERHANGİ BİR PROBLEM YOK”
Yönetimle ilgili herhangi bir krizin olmadığını ifade eden Ravcı, “Şu anda her şey yolunda. Süreç normal şekilde ilerliyor. Dışarıdan lanse edildiği gibi takımda herhangi bir sıkıntı ya da problem yok” dedi.
Ravcı, yönetimin teknik direktör Cafer Aydın ile yollarını ayırma kararı aldığını da hatırlatarak, teknik direktör sorununun 1-2 gün içerisinde çözüleceğini belirtti. iha

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika