Dolar : Alış : 35.9451 / Satış : 36.0099
Euro : Alış : 37.1016 / Satış : 37.1685
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

AKŞAHİN’İN VEFATI İLÇEDE ÜZÜNTÜ YARATTI

04 Nisan 2022
Ana Sayfa » Genel » AKŞAHİN’İN VEFATI İLÇEDE ÜZÜNTÜ YARATTI
AKŞAHİN’İN VEFATI İLÇEDE ÜZÜNTÜ YARATTI

Arapgir’de siyaset ve ticaret hayatının renkli simalarından Hüseyin Akşahin kanser tedavisi gördüğü İstanbul’da vefat etti. Akşahin’in vefatı ilçede derin üzüntü yarattı.

Cenazesi İstanbul’dan Arapgir’e getirilerek kılınan namazın ardından Suceyin köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Gerek cenaze törenine, gerekse taziyeye katılım yüksek oldu. Arapgir’in yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katılım sağlayarak üzüntülerini dile getirdi.

Üç yıla yakın süredir kanser tedavisi gören Hüseyin Akşahin iki ay önce Arapgir’de rahatsızlanmış; kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi yoğun bakım ünitesinde ilk tedavisi yapıldıktan sonra İstanbul’da götürülmüştü. Burada tedavisi sürdürülürken tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat eden Hüseyin Akşahin 61 yaşındaydı.

Arapgir’de fotoğrafçılık işinin yanı sıra siyasi kişiliği ile tanınan Hüseyin Akşahin Suceyin Muhtarlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, CHP İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.

Son seçimlerde CHP’den Arapgir Belediye Meclis Üyeliği görevine seçilen Akşahin aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeliği görevini de yürütüyordu. Arapgir Belediye Başkan Vekilliği de yapan Hüseyin Akşahin evli ve 3 çocuk babasıydı. (HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika