BAŞKAN GÜRKAN, KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Başkan Gürkan, Vakıfbank Bölge Müdürü Osman Tırpan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Tekin Kutlu ve Ziraat Bankası Malatya Girişimci Şubesi Müdürü Serdar Baş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Sivil Toplum Örgütleri, Kurum ve Kuruluşlar ile Kanaat Önderleriyle sürekli istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımlarda istişareye büyük önem vermekteyiz. Kurum ve Kuruluşlarımızın fikir ve görüşleri bizler için önemli. İstişare halinde gerçekleştirilen hizmetler her zaman için çok daha verimli olmakta. Sivil Toplum Kuruluşlarımız bir anlamda yerel yönetimlerin gönüllü danışmanları olarak çalışmaktalar.
İlimizin sorunlarına çözüm yolları ararken meslek odalarından, derneklere konuyla alakalı Sivil Toplum Kuruluşlarına kadar ayırt etmeden birlikte istişare ederek sorun ve sıkıntıları masaya yatırıyor ve çözüm yollarını birlikte üretiyoruz” dedi. HABER MERKEZİ
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







