Dolar : Alış : 44.8541 / Satış : 44.9349
Euro : Alış : 52.4524 / Satış : 52.5469
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

25 Mart 2022
Ana Sayfa » GÜNDEM » BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Turgut Özal Üniversitesi İşbirliğiyle ‘Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma’ konulu bir panel düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi konferans Salonu’nda düzenlenen panele Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İnanç Kara Ölmeztoprak, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül ile Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri ve yaşlı vatandaşlar katıldı.

‘Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma’ konulu panelin moderatörlüğünü Öğretim Üyesi Dr. Ferhan Toper yaparken; yaşlılıkta spor ve egzersiz konusunda Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Bayer, yaşlılıkta ruh sağlığı ile ilgili olarak Uzm. Dr. Kübra Orman, yaşlılık döneminde yaşam kalitesi hakkında Öğretim Üyesi Dr. Mert Kartal ile Tazelenme Üniversitesi Faaliyet ve Etkinlikleri hakkında da Öğretim Görevlisi Barkın Dere ayrıntılı bilgiler aktardılar. (HABER MERKEZİ)

 

 

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika