Dolar : Alış : 44.8132 / Satış : 44.8939
Euro : Alış : 52.6499 / Satış : 52.7447
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

EŞİNİ VE UYUYAN İKİ ÇOCUĞUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

10 Haziran 2015
Ana Sayfa » ASAYİŞ » EŞİNİ VE UYUYAN İKİ ÇOCUĞUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
EŞİNİ VE UYUYAN İKİ ÇOCUĞUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Malatya’da yaşanan kan donduran olayda, cinnet geçiren şahıs, eşini ve uyuyan iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.
Korkunç olay, Cevherizade Mahallesi Karadeniz Sokak’da yaşandı. Gece yarısı yaşanan olayda iddiaya göre, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin G. (35), eve geldikten sonra tartıştığı eşi Ayşe G.’yi (35) ekmek bıçağıyla öldürdü. Şahıs daha sonra uyumakta olan oğlu Miraç (9) ve kızı Berrak’ı (5) da bıçaklayarak öldürdü. Ardından kardeşini arayarak eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söyleyen Selahattin G., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına altındı. Polis ekipleri evde inceleme başlatırken, nöbetçi savcılığın yaptığı incelemelerin ardından, anne ve çocuklarının cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Komşular ise yaşanan olay nedeniyle şok yaşadı. Komşulardan biri, olay anında evden gürültüler geldiğini ve sonrasında Selahattin G.’nin evden çıktığını, bu sırada kanlı bıçağı da gördüğünü belirterek gözyaşlarına boğuldu.
Selahattin G., bugün sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusu sırasında hiç konuşmadığı ve sorulara tepkisiz kaldığı öğrenilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi savcılığın ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Cinayetleri işlediği sırada elinden yaralanan Selahattin G., tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. İHA

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika