Dolar : Alış : 46.0857 / Satış : 46.1688
Euro : Alış : 53.3419 / Satış : 53.4381
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

FİLM FESTİVALİ JÜRİSİ OLUŞTU

18 Kasım 2014
Ana Sayfa » GÜNDEM » FİLM FESTİVALİ JÜRİSİ OLUŞTU
FİLM FESTİVALİ JÜRİSİ OLUŞTU

Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Ulusal Uzun Film Yarışma Jürisi oluşturuldu.

Başarılı oyuncu Görkem Yeltan, jüride oyuncu bakış açısının da olması gerekçesiyle 5. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışma jürisine dâhil edildi. Jüri başkanlığını Erden Kıral’ın üstlendiği ve Sinema Yazarı Kerem Akça, Gazeteci-Yazar Yıldız Ramazanoğlu ve Yönetmen İsmail Güneş’den oluşan jüri ekibine Görkem Yeltan’ın da katılmasıyla jürideki son isimde tamamlanmış oldu.

Annemin Şarkısı, Balık, Beni Sen Anlat, Gittiler: “Sair ve Meçhul”, İçimdeki İnsan, Karınca Kapanı, Kırlançgıçlar Susamışsa, Netekim Karakolu ve Toz Ruhu filmlerinin yarışacağı festival boyunca jüriyi zorlu bir görev bekliyor.

27 Kasım Perşembe akşamı düzenlenecek olan Festival Ödül Töreni’yle de ödüller sahiplerini bulacak. Haber Merkezi

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika