Dolar : Alış : 46.0857 / Satış : 46.1688
Euro : Alış : 53.3419 / Satış : 53.4381
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Fuar için geri sayım başladı

20 Mart 2014
Ana Sayfa » EKONOMİ » Fuar için geri sayım başladı
Fuar için geri sayım başladı

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 03 – 06 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesinde basın istişare toplantısı gerçekleştirildi. Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak, Doğu ve Güneydoğu Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Umut Bozkurtoğlu, ulusal ajans temsilcileri, Malatya’da yayın yapan radyo, gazete ve televizyon yöneticileri ve haber müdürleri katıldı.

STANTLARIN YÜZDE 90’I SATILDI

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 8. Tarım Fuarı ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Nalçacı “Fuar koordinatörlerimiz geçen yıl 7. Tarım Fuarı öncesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 30’a yakın ili ziyaret etmişlerdi. Bu yıl bölgede bulunan illerin tamamını ziyaret ettik. Şu an itibariyle stant satışlarımızın yüzde 95’i tamamlanmış durumda. Bu arada yine ilçelerde yapmış olduğumuz çalışmalar var. Bütün ilçelerde kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları, tarım ilçe müdürlükleri, ziraat oda başkanlıkları düzeyinde vatandaşlarımızın fuar alanına getirilmesi, nakledilmesi ve gezilmesi noktasında arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

TEMEL AMACIMIZ MALATYA’NIN TANITILMASI

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, fuarların yapılmasındaki temel amacın Malatya’yı tanıtmak olduğunu ifade ederek “Biliyorsunuz fuarlar şehirler için çok ama çok önemli. Malatya bu anlamda her geçen yıl çok daha başarılı fuarlara, organizasyonlara imza atıyor. 2014 yılının ilk fuarı olan tarım fuarını 03-06 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Ben düzenlemiş olduğumuz fuarlara bütün Malatya halkının katılmasını özellikle istirham ediyorum. Basınımızın, düzenlemiş olduğumuz bu fuarlara duyuru anlamında önemli katkısının olacağına inanıyorum. Bu nedenle basınımızın da tüm fuar etkinliklerine özellikle destek vermesini arzu ediyorum” şeklinde konuştu. Gürhan Selan

 

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika