Dolar : Alış : 46.0857 / Satış : 46.1688
Euro : Alış : 53.3419 / Satış : 53.4381
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Play-Off vizesi tamam

05 Mayıs 2014
Ana Sayfa » GÜNDEM » Play-Off vizesi tamam
Play-Off vizesi tamam

Yeni Malatyaspor kendi sahasında kadın ve çocuklardan oluşan 200 kişilik taraftar gurubu önünde karşılaştığı Kartalspor ile 1-1 beraberlik sonrasında aldığı 1 puan ile Play-Off oynamayı garantiledi. Yeni Malatyaspor’da şimdiki hedef ise Beyaz ve Kırmızı Gurupta şampiyonların direk çıkacağı PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takım olmak. 2. yarısı 2 takım açısından da idman niteliğinde geçen maçta, Yeni Malatyaspor Coşkun’un ayağından bir penaltı kaçırdı. Ancak Coşkun takımına beraberlik golünü getirerek kendini affettirdi.

MAÇTAN NOTLAR

3. dakikada; Kartalspor’un YMS kalesine yakın bir yerden kullandığı serbest vuruştan sonuç alamadı.

6. dakikada; Kartalspor Mesut Uzun’un golüyle Yeni Malatyaspor mağlup duruma düştü.

9. dakikada; Mustafa Şen, Kartalspor kalesine yakın birden serbest vuruş kullandı. Eren topu karşılayarak filelere gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile gol sayılmadı.

12. dakikada; Eren’in atağında Kartalspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

13. dakikada ; Elle oynama gerekçesi ile Yeni Malatyaspor lehine penaltı kararı verildi. Coşkun Yılmaz’ın kullandığı penaltı atışında top Kartalspor kalecisi Osman’dan döndü. Coşkun ikinci hamleden de sonuç alamadı.

18. dakikada; Yeni Malatyaspor’dan Eren, rakip ceza sahasında bekleyen Coşkun’a topu göndermek istedi, ancak Kartalspor savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

23. dakikada; Rahman’ın pasında topla buluşan Coşkun Yılmaz’ın gelişine vuruşunda, top Kartalsporlu Uğur’a çarparak uzaklaştı.

29. dakikada; Ramazan Kahya’nın pasında rakip ceza sahasında topu karşılayan Eren’in vuruşu sonuçsuz kaldı.

35. dakikada; Mustafa Şen’in pasında topla buluşan Coşkun Yılmaz rakip kaleciyi geçerek topu filelere gönderdi. 1-1

43. dakikada; Ramazan Kahya’nın kullandığı taç atışında topu karşılayan Rahman gelişine vurdu, tehlikeyi Kartalspor savunması uzaklaştırıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısına 2. dakikalık uzatma süresi eklendi.

48. dakikada; Coşkun Yılmaz’ın vuruşunda top Kartalspor kalecisinde kaldı.

50. dakikada; Yeni Malatyaspor’dan Ramazan Kahya’nın şutu yandan auta çıktı.

53. dakikada; Kartalsporlu Azad’ın kullandığı serbest vuruş sonrasında topu kapan Hüseyin tek başına rakip ceza sahasına kadar gitti. Hüseyin, yetişen Coşkun Yılmaz’a topu gönderdi ancak Coşkun bu fırsatı değerlendiremedi.

58. dakikada; Yeni Malatyaspor’dan Necdet’in vuruşunda Kartalspor kalecisi son anda topu yakaladı.

65. dakikada; Rakip ceza sahasına tek başına giden Eren, son anda savunmaya takıldı.

68. dakikada; Hüseyin’in pasında top Coşkun Yılmaz’da kaldı. Coşkun etrafını saran rakip savunma oyuncularından sıyrılamayınca atak sonuçsuz kaldı.

72. dakikada; Hüseyin Kar’ın atağında, Kartalspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

 

“PLAY-OFF’A EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIP, ŞAMPİYONLUĞU MALATYA’YA GETİRECEĞİZ”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Play-off’a kalmanın sevinci yaşanıyor. Sahasında Kartalspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin bitimine bir hafta kala Play-off’a kalmayı garantiledi.
Karşılaşma sonrası basın toplantı odasında TFF temsilcisi ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Yaşanan kısa süreli gerginlikle birlikte Kartalspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, basın açıklaması yapmadan basın toplantı odasını terk etti.
Kısa süreli gerginliğin ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar ve forvet oyuncusu Eren Görür ile basın toplantısı odasına geldi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Cafer Aydın, Play-off’a kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “İlk 45 dakikada çok muhteşem bir oyun oynadık. Penaltı kaçırdık. Net pozisyonlarımız vardı. İkinci devre yine maçı koparacak pozisyonlarımız vardı. Daha sonrasında diğer maçların skorları da önemliydi. İkinci yarıda son 20 dakika kala oyun rölantiye döndü. Şampiyonluğu kaybettiğimiz dakikadan sonra hedefimiz Play-off’tu. 1-1’lik sonucunda bizi Play-off’a soktuğu için mutluyuz” şeklinde konuştu.
Aydın, Play-off’a en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydederek, “Hep biz geriden geldiğimiz için oyuncularımız stresi yüksek bir maç çıkardı. 7 hafta oldu. Kimileri ‘bu takım Play-off’a da gidemez’ dedi. Ben o zaman dedim bu takım Şampiyonluğa oynar dedim. Tarsus’ta hakem bizi katletmeseydi, biz bugün daha farklı bir futbol oynardık. Çünkü Giresunspor’a final maçına gidecektik. Bizim yapamadığımızı Göztepespor yaptı. Burada yapacak bir kalmadı. Bundan sonra turnuvaya iyi hazırlanıp, bu şehrin istediği şampiyonluğu, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak Malatya’ya getireceğiz” dedi.
Yeni Malatyaspor sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar ise, Play-off’ta en iyi şekilde mücadele edip, Malatya’ya şampiyonluğu getireceklerini ifade etti.
Kar, Play-off’u garantiledikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, “Öncelikle Play-off’a kaldık. Son derece mutluluk verici bir durum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele örneği gösterdik. Herkesin yüreğine ve ayağına sağlık. Özellikle Cafer hoca tekrar göreve geldikten sonra, daha iyi kenetlendik. Gönül isterdi ki arkadaşlarımızla burada Şampiyonluk konuşalım. Ama olmadı. Play-off’ta da en iyi şekilde mücadele edip, Malatya’ya kupayı getireceğimize canı yürekten inanıyorum. Stresli bir hafta geçirdik. Bunun sonunda da Play-off’u garantiledik. Play-off’ta sizin dualarınızla birlikte bizimde mücadelemizi ortaya koyup bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Evren Kürkçü ise, uzun bir aradan sonra Kartalspor maçında forma giydiğini kaydederek, Play-off’a kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Uzun bir sakatlık döneminden sonra takıma geri döndüğünü dile getiren Kürkçü, “Takıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bizim için oynayan oynamayan fark etmiyor. Hepimiz Yeni Malatyaspor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Play-off’u garantiledik. İnşallah bu sezon Play-off’tan çıkarız” dedi.
Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Koray Şanlı da, Kartalspor ile Play-off’a kalmak için önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, “Kartalspor ile 1-1 berabere kalarak, Play-off’u garantiledik. İnşallah Play-off’ta başarılı olup, bir üst lige çıkarız” şeklinde konuştu.

Hakemler : İbrahim Halil İleri, Halil Kurt, Ömer Faruk Bakır, Enez Kaplan

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Evren Kürkçü, Necdet Kaba, Mustafa Şen, Rahman Oğuz Kobya, Coşkun Yılmaz, Eren Görür, Hüseyin Kar

Kartalspor : Osman Kurtuldu, Onur Nasuhoğulları, Ramiz Ok, Muammer Erdoğdu, Anıl Şahin, Mesut Uzun, Uğur Utlu, Azad Filiz, Burak Göksel, Ersel Aslıyüksek, Burak Akdiş

Gol : Mesut Uzun ( 6. dakika Kartalsppor), Coşkun Yılmaz (35. dakika YMS)

Haber-Fotoğraf: Gürhan Selan

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

EROL AYTEN
05 Mayıs 2014 - 21:42

Bu şekilde PLAY OFF istemiyoruz.Tek kelime ile rezaletti.Şike arayanlar bu maçın son 20 dakikasını bir izlesin.UTANILACAK durum.

İlgili Terimler :
TemaFabrika