VALİ ŞAHİN: MALATYA BAŞBAKANIMIZI AĞIRLAMAYA HAZIRDIR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ağustos günü Malatya’da düzenleyeceği miting için hazırlıklar tamamlandı. 7 Ağustos Perşembe günü saat 15.00’de yeni belediye yanındaki alanda halka hitap edecek olan Erdoğan’ın daha sonra Gaziantep’e gideceği bildirildi.
Bu arada, miting alanında, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için saha soğutma ve nemlendirme sistemi kullanılacağı, bu sistem ile miting alanının ciddi oranda serinletilerek vatandaşların sıcaktan etkilenmesinin önüne geçileceği belirtildi.
Diğer yandan, Vali Vasip Şahin’de bir basın mensubunun hazırlıklarla ilgili sorusuna, “Vilayetimizin üzerine düşen özellikle, seçim yasakları olduğu için, güvenlik tedbirlerini almaktır. Güvenlik başta olmak üzere yapılması gereken işlerin kontrol, denetimleri yapıp takip ediyoruz hiçbir eksiğimiz yoktur. Malatya Başbakanımızı ağırlamaya hazırdır. Miting alanında vatandaşlarımızın da emniyet güçlerine yardımcı olmaları bekliyoruz. Şu ana kadar hep Malatyalıların desteğini aldık. Tedbirler ve kontrol noktalarında ister istemez arama yapmak durumundayız. Vatandaşlarımız bu konuda bize anlayış gösterip, anlayışlı olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali şahin, Erdoğan’ın Malatya mitingi dışında bir başka program görülmediğini de belirterek, “Ancak ani değişiklikler olabilir. Hükümet işi görüşmeleri olabilir. Sayın Başbakanımızın ihtiyacı ve takdire göre programda değişiklik olabilir” dedi.
Öte yandan, Erdoğan için Malatya Büyükşehir Belediyesi görevlileri de çevre yolunda çim ve çiçek alanında düzenleme çalışmaları yaptıkları görüldü. İHA
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







