YENİ MALATYASPOR KUPASINA 19 MAYIS’TA KAVUŞUYOR
Kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden almaya hazırlanan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu Yeni Malatyaspor’un kupa töreni müthiş bir coşkuya sahne olacak.
Sürpriz bir kutlama etkinliği için hazırlıklarını yapan Yeni Malatyaspor yönetimi, futbolun patronundan kupasını alacak olmanın yanı sıra, futbol kamuoyunun yakından tanıdığı simaları da yapılacak törene davet etti.
19 Mayıs Salı günü için çalışmalara başlayan yönetimin, kupa töreninde sahneye çıkarmak için Türk pop ve halk müziğinin önemli sesleriyle anlaştığı belirtildi.
Kupa takdim töreninde havai fişek ve lazer gösterileri eşliğinde saha ortasına kurulacak sahneye futbolcular ve teknik heyet tek tek anons edilerek çağrılacak. Daha sonra gecenin onur konuğu olarak Malatya’ya davet edilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören sahneye gelerek şampiyonluk kupasını kaptan Vedat Kapurtu’ya verecek.
10 bin 540 seyirci kapasiteli İnönü Stadı’nda akşam saat 18.00’de başlayacağı açıklanan gecenin ücretsiz olacağı ifade edildi. İHA
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar
ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE ALINACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İL GENELİNDE KAPALI YOL KALMADI AMA YAĞIŞ YENİDEN BAŞLADI
ZABITAYA ATEŞ AÇTI, 4 ZABITA YARALI
TSO ÜYELERİNE TARSİM’İN YENİLİKLERİ ANLATILDI
İL KOORDİNASYON KURULU VE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ







