Dolar : Alış : 45.6312 / Satış : 45.7134
Euro : Alış : 53.1224 / Satış : 53.2181
HAVA DURUMU
hava durumu

malatya

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 15 Kategoride 15943 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

YENİ MALATYASPOR’DA ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI MORALLİ BAŞLADI

16 Şubat 2016
Ana Sayfa » GÜNDEM » YENİ MALATYASPOR’DA ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI MORALLİ BAŞLADI
YENİ MALATYASPOR’DA ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI MORALLİ BAŞLADI

PTT 1. Lig’in 21. haftasını Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kapatan Alima Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.
Sahasında Kardemir Karabükspor’u yenerek altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdıran Alima Yeni Malatyaspor’da pazar günü oynanacak Elazığspor müsabakasının hazırlıkları moralli başladı.
Haftanın ilk çalışmasına sakatlığı bulunan Sandro Gotal ile izinli olan Sadık, Sedat ve Ali Sakal katılmadı. Sandro’nun hafta sonu oynanacak Elazığspor müsabakasına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.
Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ayağına darbe alan Guidou Koçer ise takımdan ayrı olarak saha kenarında düz koşu yaptı. Koçer’in yarın ki çalışmada takımla çalışmalara katılacağı ifade edildi.
Bu arada Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi teknik heyete haber vermeden kampı terk ettiği için maç kadrosuna alınmayan kaleci Ertaç Özbir de yapılan çalışmada yer aldı.
Kadro dışı cezası almasının söz konusu olmadığı öğrenilen Ertaç’ın moralinin iyi olduğu gözlendi. İHA

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

İlgili Terimler :
TemaFabrika